preskoči na sadržaj

Osnovna škola Josipa Kozarca Vinkovci

Login

Kalendar
« Travanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Naš YouTube kanal

Anketa
Koliko dnevno provodiš vremena na internetu?







Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400

I reći ću vam samo još jednu stvar

ZAPAMTITE VUKOVAR!

18.11.1991.

BLAGO DANU KOJI POČNE MIRISIMA KRUHA

 
Blago danu koji počne mirisima kruha!
Ništa tako ne miriše, što god da se skuha.
Pekare nas tako mame od ranoga jutra.
Oduvijek je tako bilo, a bit će i sutra!

Svaki pekar pozna brašna različite vrste.
Od njega se prave čuda - da poližeš prste!
Kiflice od prhkog tijesta, pogače i pite,
mliječne ili voćne štruce, rezane na šnite.

Netko više voli krafne, netko štrukle slasne,
od najtanjih svježih kora bureke nemasne.
Po svemu se posut može šećera il' soli,
sezama il' origana, netko i to voli…

Pekari, k'o čarobnjaci, oduvijek se trude
othraniti tim umijećem i djecu i ljude.
Zato svatko neka čuje za pekarsko znanje
jer baš ono zaslužuje najveće priznanje!
 

Natali Šarić

Hrvatska enciklopedija

Prometna učilica

Sigurniji internet

Dislajkam mržnju

Google prevoditelj

Naslovnica
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Blagoslovljen Božić i sretna Nova godina
Autor: Mirjana Levanic, 22. 12. 2017.

Dragi učenici,

približava se vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana. To je vrijeme mira, spokoja i radosnog iščekivanja rođenja Isusa Krista, vrijeme koje svi želimo iskoristiti za odmor i druženje sa svojim bližnjima.

Početak drugog obrazovnog razdoblja je u  ponedjeljak 15. siječnja 2018. g.  i to u:

8.00 h     2., 4.,  6. i 8. r.

13.15 h     1., 3., 5. i 7. r.

       U nadolazećim blagdanskim danima želim vam svima obilje radosti, zdravlja i dobre volje, a u 2018. g. puno uspjeha, dobrih rezultata i zadovoljstva.

Ravnatelj

Ivan Županić, prof.






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju